Tehnička podrška

Kontaktirajte nas i odgovorićemo na Vaša pitanja.

POTREBNA VAM JE POMOĆ STRUČNJAKA?

HIDROIZOLACIJE

+381 63 364 560  miroslav.zivanovic@fragmat.rs

AMBALAŽA I TEHNIČKI PROIZVODI

+381 62 8026 891 vladimir.djergovic@fragmat.rs

ZA VIŠE INFORMACIJE POZOVITE NAS NA

+381 22 710 666

ILI NAM PIŠITE

office@fragmat.rs

Ambalažni i tehnički proizvodi // Tehnički proizvodi

Specifične karakteristike ekspandiranog polistirena (EPS) i ekspandiranog polipropilena (EPP) nude mnoge mogućnosti proizvodnje proizvoda za različite industrije. Zajedno s našim partnerima razvijamo rešenja koja se pokazuju izvrsnima u automobilskoj opremi i karavaning proizvodima, u građevinarstvu, kao i u sistemima grejanja, ventilacije i hlađenja.

Proizvodi za automobilsku industriju

Izvrsna apsorpcija energije i savršeno prilagođavanje obliku i prostoru vozila omogućavaju korištenje u odbojnicima, sedištima, naslonima za glavu, naslonima za ruke, stubovima, podu, prtljažniku i slično. Važna prednost je i lakoća materijala, čime se smanjuje težina vozila.

Proizvodi za grejanje, ventilaciju i hlađenje (HVAC)

Toplotna izolacija i svojstva kao što su mala težina, čvrstoća proizvoda i zvučna izolacija omogućuju zaštitu ventila, izmjenjivača toplote, pumpi, kotlovskih sklopova i drugih HVAC industrijskih rešenja.

Proizvodi za građevinarstvo

Izvrsna izolacijska i mehanička svojstva te jednostavna obrada i oblikovanje ključne su prednosti u odnosu na druge izolacijske materijale u građevinarstvu. EPS Monta – Međuspratna ispuna predstavlja zamenu za klasičnu montu koja se koristi u građevinarstvu i svojim karakteristikama pruža niz prednsoti u primeni prilikom gradnje međuspratnih ploča i kasnije eksploatacije samog objekta. Neke od ključnih prednosti su: značajno lakša ploča, jednostavno korišćenje, višestruke uštede u materijalu i vremenu izgradnje, dodatna termo i zvučna izolacija u svakoj ploči kao i mnoge druge.

Proizvodi za karavaning

Toplotna izolacija i potpuna prilagodljivost obliku i prostoru vozila omogućuju korištenje materijala u raznim primenama u karavaningu.