Tehnička podrška

Kontaktirajte nas i odgovorićemo na Vaša pitanja.

POTREBNA VAM JE POMOĆ STRUČNJAKA?

HIDROIZOLACIJE

+381 63 364 560  miroslav.zivanovic@fragmat.rs

AMBALAŽA I TEHNIČKI PROIZVODI

+381 62 8026 891 vladimir.djergovic@fragmat.rs

ZA VIŠE INFORMACIJE POZOVITE NAS NA

+381 22 710 666

ILI NAM PIŠITE

office@fragmat.rs

Hidroizolacije // Triflex tečne membrane

Triflex proizvodi se koriste za pouzdanu implementaciju zahtevnih završnih obrada i detalja u realizaciji bitumenske hidroizolacije.

Proizvodi

PRODETAIL

Tečna hidroizolaciona membrana ProDetail je napravljena na bazi PMMA. Katalizator umešan u masu aktivira brzo očvršćavanje, udeo dodavanja zavisi od temperature i kreće se od 2% do 6%. Većina podloga se prvo mora pripremiti odgovarajućim prajmerom. ProDetail se može primeniti na horizontalne i vertikalne površine. Potrebno je ojačanje Triflex filcom. Prosečna potrošnja je oko 3 … Opširnije

PROFIBRE

ProFibre tečna hidroizolaciona membrana je napravljena na bazi PMMA. Katalizator umešan u masu aktivira brzo očvršćavanje, udeo dodavanja zavisi od temperature i kreće se od 2% do 6%. Materijal je svetlo siv. Većina podloga se prvo mora pripremiti odgovarajućim prajmerom. ProFibre ne treba dodatno ojačanje jer sama masa sadrži ojačavajuća vlakna. Prosečna potrošnja je oko … Opširnije

FILC

TrifleX filc je namenski ojačani filc sa finim perforacijama za armiranje Triflex ProDetail mase. Širina je 105 cm, a dužina rolne 50 m. Preklapanje segmenata treba da bude 5 cm. Prodajemo ga na metar.

PRIMER

Cryl Primer 276 se koristi za betonske podloge. Cryl Primer 222 se koristi za bitumenske podloge (APP). Potrošnja je 0,5 kg/m2.

Kofa sa merom

Kofa sa merom od 1 do 6 kg je napravljena od providne plastike i služi za pripremu Triflex mešavine po propisanoj recepturi bez vaganja.
Nazad
    Napred