Tehnička podrška

Kontaktirajte nas i odgovorićemo na Vaša pitanja.

POTREBNA VAM JE POMOĆ STRUČNJAKA?

HIDROIZOLACIJE

+381 63 364 560  miroslav.zivanovic@fragmat.rs

AMBALAŽA I TEHNIČKI PROIZVODI

+381 62 8026 891 vladimir.djergovic@fragmat.rs

ZA VIŠE INFORMACIJE POZOVITE NAS NA

+381 22 710 666

ILI NAM PIŠITE

office@fragmat.rs

Ambalažni i tehnički proizvodi // Industrije i područja

Avtomobilska industrija

Izvrsna apsorpcija energije i potpuna prilagodljivost obliku i prostoru vozila omogućuju korištenje u odbojnicima, sedištima, naslonima za glavu, naslonima za ruke, stubovima, podu, prtljažniku i slično. Važna prednost je i lakoća materijala, čime se smanjuje težina vozila.

Proizvodi za grejanje, ventilaciju i hlađenje (HVAC)

Toplotna izolacija i svojstva kao što su mala težina, čvrstoća proizvoda i zvučna izolacija omogućuju zaštitu ventila, izmjenjivača toplote, pumpi, kotlovskih sklopova i drugih HVAC industrijskih rešenja.

Građevinarstvo

Izvrsna izolacijska i mehanička svojstva te jednostavna obrada i oblikovanje ključne su prednosti u odnosu na druge izolacijske materijale u građevinarstvu. EPS Monta – Međuspratna ispuna predstavlja zamenu za klasičnu montu koja se koristi u građevinarstvu i svojim karakteristikama pruža niz prednsoti u primeni prilikom gradnje međuspratnih ploča i kasnije eksploatacije samog objekta. Neke od ključnih prednosti su: značajno lakša ploča, jednostavno korišćenje, višestruke uštede u materijalu i vremenu izgradnje, dodatna termo i zvučna izolacija u svakoj ploči kao i mnoge druge.

Industrija bele tehnike i malih kućnih aparata

Jedinstvena svojstva ambalaže od ekspandiranog polistirena (EPS) uz odgovarajući dizajn pružaju optimalna rešenja za pakovanje različitih vrsta proizvoda: kućnih aparata, elektronike (mogućnost ESD zaštite), medicinskih uređaja, namještaja i sanitarne tehnike. Važna prednost je i toplotna zaštita proizvoda obuhvaćenih ovom vrstom ambalaže. EPS ambalaža je ekonomična i može se prilagoditi zahtevima Vašeg poslovanja.

Prehrambena industrija

Ambalaža od ekspandiranog polistirena (EPS) i ekspandiranog polipropilena (EPP) u prehrambenoj industriji osigurava optimalnu zaštitu proizvoda u logističkim procesima.

Oblaganje prtljažnog prostora vozila (karavaning)

Toplotna izolacija i potpuna prilagodljivost obliku i prostoru vozila omogućuju korištenje materijala u raznim primenama u karavaningu.

Farmaceutska industrija

Visokokvalitetni proizvodi iz farmaceutske industrije optimalno su zaštićeni oblikom prilagođenim ambalažnim proizvodima.

Metalna industrija

Tehnološki zahtevne proizvode štitimo od oštećenja ambalažom koja je potpuno prilagođena proizvodu.

Industrija nameštaja

Zaštitite osetljive komade namještaja od oštećenja odgovarajućim proizvodima za pakovanje. Proizvodnja elemenata L, U i ostalih profila kao i svih vrsta razreza različitih oblika i dimenzijama po zahtevu kupca.

Široka potrošnja

Termokutije

Termokutije su namenjene za prevoz rashlađene hrane i proizvoda farmaceutske i hemijske industrije.

Kutije za ribu

Kutije za ribe su prilagođene za transport i kratkotrajno skladištenje sveže ribe.

EPP hladnjak za bačvu od 5 litara

EPP hladnjak za bačvu od 5 litara služi za hlađenje bez struje. Toplotno izolovan hladnjak je ujedno izdržljiv, periv i neklizajuć.

Kontejneri za sadnju i presadnice od stiropora

Kontejneri za sadnju i presadnice od stiropora (EPS) za stabilne uslove (temperatura, vlažnost, …) klijanja i rasta presadnica.